Over Flingk Machinebouw

Flingk Machinebouw is opgericht door Marijn Berben en Niels van den Berselaar. Dit jong en dynamisch bedrijf, wat is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van machines gericht op de agrarische sector en de grondverzet industrie, is gevestigd in Heeswijk-Dinther – Noord Brabant.

Door samenvoeging van de jarenlange ervaring van beide oprichters in engineering, productie en onderhoud bezit Flingk Machinebouw een breed scala aan kennis en ervaringen welke uitstekend van pas komen in de praktijk gerichte oplossingen die tot op de dag van vandaag in eigen huis ontwikkeld worden.

Flingk Machinebouw staat voor uitstekende kwaliteit en perfecte service

Door een nauwe samenwerking met klanten en leveranciers kan Flingk Machinebouw - naast uitstekende kwaliteit en perfecte service - snel inspringen op klantspecifieke problemen. De hoge kwaliteit, flexibiliteit en snelheid, welke tekenend zijn voor Flingk Machinebouw, heeft onder meer geleid tot een snelle en succesvolle uitbreiding van het dealernetwerk.

Vernieuwende machines voor de agrarische sector en grondverzet industrie

Het productportfolio van Flingk Machinebouw bestaat uit een zeer uitgebreide range van machines voor zowel de agrarische sector als de grondverzet industrie. Flingk Machinebouw streeft naar de continue verbetering van al haar producten waardoor op ons ingenieursbureau veel aandacht besteed word aan productinnovatie. Dit heeft onder meer geleid tot diverse innovatieve producten welke door hun vernieuwende karakter en specifieke werking de efficiëntie voor de eindgebruiker aanzienlijk verhogen en fysieke belasting sterk reduceren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Flingk KHXL kuilhapper, welke een unieke kuilhapper is om het ruwvoer in de kuil zo vers mogelijk te houden.

Meer informatie over Flingk Machinebouw

Wanneer Flingk Machinebouw uw interesse gewekt heeft kunt u altijd geheel vrijblijvend informatie aanvragen of contact opnemen. Wij maken graag een passend voorstel!

 

Flingk Machinebouw,

 

Niels van den Berselaar

Marijn Berben