Over Flingk Machinebouw

Bij Flingk Machinebouw zijn we gespecialiseerd op het gebied van machines. We ontwerpen onze machines, maar produceren ze ook. We maken machines voor de agrarische sector en grondverzet sector. Bij de ontwikkeling en productie van onze machines staat kwaliteit altijd voorop.

Bij Flingk besteden we daarom veel aandacht aan de ontwikkeling én verbetering van onze machines. De constante aandacht voor de kwaliteit van onze machines heeft ervoor gezorgd dat de machines van Flingk door heel Europa worden verkocht.

Flink, flinck, flinc of flinq?

Het komt wel eens voor dat we onze bedrijfsnaam moeten spellen. Van flink en flinck tot flinc en flinq: we hebben alle mogelijke schrijfwijzen voorbij zien komen de afgelopen jaren. Hoewel we naar iedere vorm van onze naam luisteren, is de juiste schrijfwijze dus Flingk.

flink flinck flinc flinq

Waar staat Flingk voor?

Flingk verwijst naar onze kracht. Flink staat voor stevig, sterk van karakter en groot. Een naam die ook in het buitenland goed uit te spreken is. Bij de oprichting van ons bedrijf waren de internationale ambities dus al aanwezig. Eén probleem: er bestaan al wat bedrijven die zichzelf Flink noemen. Omdat wij dingen graag nét iets anders doen, zijn we Flingk Machinebouw geworden.

Flingk Machinebouw staat dus voor . We willen dat iedere machine van Flingk aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Voor ons betekent dat dat iedere machine van Flingk efficiënt, degelijk, betrouwbaar en innovatief is. Ons ingenieursbureau is constant bezig met de (door)ontwikkeling van machines. Hierdoor hebben we al meerdere innovatieve producten op de markt weten te brengen.

Bij Flingk hebben we een nauwe samenwerking met onze klanten en leveranciers. Hierdoor kunnen we onze uitstekende kwaliteit en service garanderen. Ook voor specifieke problemen kunt u bij Flingk terecht. We denken graag met u mee over een oplossing! Ons productportfolio bestaat uit zeer uiteenlopende machines voor de agrarische sector en de grondverzet industrie.

flink flinck flinc flinq flingk machinebouwInnovaties voor meer efficiëntie

Bij de ontwikkeling van machines denken we altijd aan de gebruikers van een Flingk machine. We willen ervoor zorgen dat het werk met onze machines gemakkelijker, lichter of efficiënter wordt. Onze innovatieve producten hebben een vernieuwend karakter. De specifieke werking van iedere machine kan de efficiëntie aanzienlijk verhogen en de fysieke belasting sterk reduceren. Een voorbeeld van zo’n innovatieve Flingk machine is de kuilschuif. Deze kuilschuif heeft ervoor gezorgd dat de fysieke belasting van eindgebruikers stukken lager is bij het blootleggen van een sleufsilo. Ook de Flingk KHXL kuilhapper is een voorbeeld van een Flingk machine die voor meer efficiëntie en minder fysieke belasting zorgt.

Een machine van Flingk Machinebouw

Of u nu op zoek bent naar een:

  • Flink machine
  • Flinck machine
  • Flinc machine
  • Flinq machine

Via onze dealers zijn onze machines te vinden. Bekijk onze lijst met dealers hier: http://flingk.nl/dealers  

Meer informatie over Flingk Machinebouw

Flingk Machinebouw bestaat sinds 2008. Sindsdien hebben we onze range aan machines sterk uitgebreid. Niet alleen de productrange, ook het productieaantal is flink gestegen: inmiddels maken we meer dan 400 machines per jaar. We werken met een jong en enthousiast team en onze collega’s zijn de kracht achter het succes van Flingk Machinebouw. Als team zijn we constant op zoek naar innovaties voor de industrieën waarin we werkzaam zijn.

We ontwikkelen en bouwen een breed scala aan machines. Deze machines zijn voornamelijk gericht op het verspreiden van diverse materialen zoals zaagsel, groenstrooisel en stro. Ook hebben we verschillende machines om kuilvoer te behandelen.

Onze machines zorgen bij hun eindgebruikers vooral voor een besparing op arbeid, dierenwelzijn en efficiëntie. Iedere machine is compleet nieuw in de markt en wordt gekenmerkt doordat ze nieuw in de markt zijn, of een verbetering van een bestaande machine.

Bij Flingk Machinebouw willen we voorop blijven lopen. Om die reden voeren we de ontwikkeling en productie van onze machines eigen huis uit. Iedere machine wordt grondig getest om een goede werking te garanderen. Na de testfase wordt een machines geëxporteerd naar één van de twintig landen waarin Flingk dealers zich bevinden.