Stroverdeler

Stro verdelen in een stal kan veel tijd kosten. Toch is het goed verdelen van stro voor potstallen, strohokken en ligboxen van groot belang. Een goede verdeling van stro komt het dierenwelzijn ten goede. Om het verdelen van stro gemakkelijker en sneller te laten verlopen, zijn verschillende machines beschikbaar. Deze zogenaamde stroverdelers zorgen ervoor dat deze klus stukken minder arbeidsintensief is.

stroverdeler

Voordelen van stroverdelers

Wanneer stro goed verdeeld wordt in een stal, kan het zorgen voor minder stroverbruik. Bovendien kan het egaal verdelen van stro veel tijd in beslag nemen. Stroverdelers worden gebruikt in verschillende soorten stallen waar stro wordt gebruikt.

Goede, egale verdeling van stro
Lager stroverbruik door gedoseerde verspreiding
Sneller stro verdelen
Verbeterd stalklimaat (minder fijnstof)

Verschillende typen stroverdelers

Er zijn verschillende typen stroverdelers beschikbaar. Stroverdelers die het stro breed afleggen, stroverdelers waarbij het stof tot een minimum wordt beperkt of stroverdelers die speciaal zijn ontworpen voor minishovels of kleine verreikers: bij Flingk Machinebouw is er voor vrijwel iedere situatie een geschikte stroverdeler te vinden.

Bekijk onze stroverdelers:

stroverdeler-type-svv stroverdeler-type-svh stroverdeler type shc

Stroverdeler SVV

Op een simpele manier snel stro verdelen kan met de SVV stroverdeler.

Stroverdeler SVH

Snel en egaal stro verdelen terwijl stof tot een minimum wordt beperkt.

Stroverdeler SHC

Compacte en lichte stroblazer, ontworpen voor een minishovel of kleine verreiker.

Lees meer over stroverdeler SVV

Lees meer over stroverdeler SVH

Lees meer over stroverdeler type SHC

 

stroverdelerEen geschikte stroverdeler voor iedere situatie

Bij Flingk Machinebouw hebben we drie verschillende typen stroverdelers. Deze strooiers verdelen het stro direct uit het pak. In ons assortiment zitten onder andere machines voor het verdelen van stro tot 14 meter ver, breedafleg in potstallen en strohokken en stroverdelers die zijn ontworpen voor minishovels. Deze machines tillen een pak stro met gemak op en verwijderen het touw, waarna verdeelwalsen het stro in de stallen verdelen. 

Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Bij Flingk Machinebouw helpen we u natuurlijk graag met meer informatie over onze stroverdelers. Naast een keuze op basis van de hoeveelheid stro die verdeeld moet worden, kunt u een stroverdeler ook kiezen op basis van de strooiafstand, benodigde olieopbrengst, gewicht of afmetingen. Bij Flingk Machinebouw adviseren we graag over een geschikte stroverdeler voor uw situatie. 

Omdat ieder bedrijf anders is, hebben we een groot assortiment met stroverdelers. Zo kunnen we altijd een geschikt type aanbieden. Ondanks de verschillen, hebben onze stroverdelers ook één ding gemeen. Alle stroverdelers zijn namelijk van geweldige kwaliteit. Zo kunnen we een goede verdeling van stro in uw stallen garanderen. Ook zijn alle stroverdelers uit ons assortiment uit te breiden met verschillende opties. 

Lees meer over stroverdeeltechniek

Bekijk alle producten

We blijven onze producten ontwikkelen zodat uw resultaat effectief & optimaal is

Bekijk overzicht

Stroverdelers

Flingk heeft diversen types strooiers voor het verdelen van stro direct uit het pak. In het assortiment zitten machines voor het verdelen tot 14 meter ver, breedafleg voor in potstallen of strohokken tot het instrooien van uw ligboxen.

Dealers

Vind een dealer in uw buurt!

Meer informatie over onze stroverdelers?

Neem contact met ons op.
Eén van onze professionals vertelt u graag meer
over de mogelijkheden

Contact opnemen

Productbrochure downloaden

Benieuwd naar onze kuilhappers?
Download de productbrochure
en lees alles over onze machines.

Productbrochure SVV stroverdeler

Productbrochure SVH stroverdeler