De instrooier van Flingk is de perfecte machine voor melkveehouders

Diepstrooiselboxen in een stal lenen zich perfect voor de instrooier van Flingk Machiniebouw. In een melkveebedrijf kunnen automatische instrooiers een groot verschil maken.

De machines van Flingk Machinebouw zijn allemaal anders omdat ieder melkveebedrijf ook anders is. Wat de instrooiers van Flingk Machinebouw gemeen hebben is de degelijkheid van de machines. Er worden bijvoorbeeld Hardox slijtdelen gebruikt en de rollen voor het transport van het strooisel zijn gevulkaniseerd. Het rubber zorgt voor grip én een geruisloze verwerking. Ook zijn alle motoren voorzien van een flexibele koppeling. Hiermee kunnen radiale krachten opgevangen worden. Zo is een goede verwerking van het strooisel verzekerd.

Automatisch instrooien met de ZX750 instrooier 

De ZX750 is bijvoorbeeld geschikt voor het instrooien van zaagsel, dikke fractie of gehakseld materiaal. De machine lost links en rechts en heeft een inhoud van 750 liter. Ander strooisel vraagt weer om een andere instrooier. Bij Flingk Machinebouw adviseren we melkveebedrijven graag over de beste instrooier voor hun stal.

Instrooiers van geweldige kwaliteit

Al onze instrooiers zijn degelijk gebouwd en bevatten Hardox-slijtdelen. Het instrooimateriaal loopt via rollen. Deze zijn gevulkaniseerd en voorzien van rubber voor grip en een geruisloze verwerking. 

Bekijk onze instrooiers

Download de brochure

instrooier perfecte machine voor melkveehouders

Meer informatie over onze instrooiers?

Neem contact met ons op.
Eén van onze professionals vertelt u graag meer
over de mogelijkheden

Contact opnemen

Productbrochure downloaden

Benieuwd naar onze instrooiers?
Download de productbrochures
en lees alles over onze instrooiers.

Productbrochure instrooiers downloaden