Stroverdeeltechniek

Stroverdelers voor een goede stroverdeling

Maak het verdelen van stro gemakkelijker met een stroverdeler! Met een stroverdeelmachine kan het pak opgeschept worden en het touw verwijderd worden. Vervolgens trekken twee  verdeelwalsen de balen stro uit elkaar en wordt het stro direct gelost aan de onderkant zonder het stro te snijden. 

Stofarm stro verdelen

Een stroverdeler maakt het mogelijk om balen stro stofarm te verdelen in een stal. Bij Flingk Machinebouw hebben we machines die geschikt zijn voor bedrijven waar stro gebruikt wordt. Van paardenhouderij tot melkveebedrijf.

Stroverdelers van Flingk Machinebouw

Flingk Machinebouw heeft diverse types stroverdelers. Deze machines strooien en verdelen het stro direct uit het pak. In het assortiment zitten machines voor verdelen van stro tot acht meter ver. De breedafleg kan gebruikt worden in potstallen of strohokken, maar ook voor het instrooien van ligboxen.

Stroverdeeltechniek bij Flingk Machinebouw

Stroverdeler Type SVV

Simpel en snel stro verdelen kan met de SVV stroverdeler van Flingk Machinebouw. De machine pakt een pak op, het touw wordt verwijderd en opgerold. Twee verdeelwalsen trekken het stro uit elkaar en lossen het aan de onderzijde. De stro wordt tijdens dit proces niet gesneden. Om links of rechts te lossen kan een transportband gemonteerd worden. Ook het breed afleggen van stro is mogelijk door twee schijven te monteren. Een extra voordeel is dat deze stroverdeler stofwarm is, zodat deze machine in paardenhouderijen, melkveehouderijen en de schapen- en geitenbranche.

De stroverdeler SVV in het kort:

  • Verdeelwalsen separaat aangedreven
  • Flexibele koppeling tussen de hydromotoren
  • Automatische omkeerrichting bij vastlopen
  • Onderhoudsarme machine
  • Verschillende opties mogelijk

 

Stroverdeler Type SVH

Snel en egaal stro verdelen gaat het beste met onze stroverdeler type SVH. Tijdens het verdelen van de stro wordt het stof tot een minimum beperkt. De machine schept het pak op zodat het gekanteld op de bodemketting ligt. Door de goede bereikbaarheid kan het strotouw gemakkelijk verwijderd worden. Het stro wordt gelost aan de linkerzijde door een sneldraaiende wals. Deze wals kan het stro tot acht meter weg werpen. De stro wordt met een grote capaciteit en een regelmatig strooibeeld verdeeld.

De stroverdeler SVH in het kort:

  • Goede strogeleiding en mooi strooibeeld
  • Tot 8 meter ver strooien
  • Gedwongen strotoevoer door middel van een zware hydraulische bodemketting
  • Hydraulische laadklep
  • Verschillende opties mogelijk

 

Lees meer >> Lees meer >>
stroverdeler SVV stroverdeler SVH